Home Articole Microsoft Surface Laptop 5 si Surface Pro 9 sunt acum disponibile pentru vanzare

Microsoft Surface Laptop 5 si Surface Pro 9 sunt acum disponibile pentru vanzare

5 minute de citit
0
0
127

Microsoft a anuntat ca cele doua produse Surface lansate recent, Surface Laptop 5 si Surface Pro 9, sunt acum disponibile spre vanzare. Pretul incepe de la 899.99 euro iar Surface Pro 9 a fost lansat in optiunile de culoare Sapphire, Forest, Platinum si Graphite, in vreme ce Surface Laptop 5 este disponibil in culorile Platinum, Matte Black, Sandstone si Sage.

Surface Pro 9 – flexibilitatea unei tablete dublata de puterea unui laptop

Indiferent daca vrei sa te joci, sa trimiti date sau sa lucrezi, Surface Pro 9 iti ofera versatilitatea si flexibilitatea unei tablete, performantele unui laptop puternic si, totodata, o durata de viata considerabila pentru baterie. Dispozitivul este usor de transportat, are un procesor puternic si conectivitate optionala 5G de mare viteza.

Ecranul tactil PixelSense™ are 13” si iti asigura o imagine excelenta. Camera are un unghi imbunatatit si faciliteaza apelurile video  HD 1080p fata in fata si experienta ultimei generatii de AI care te incaderaza automat in centrul imaginii. Datorita software-ului profesional realizat pe platforma Intel ® Evo, te vei bucura de performante uluitoare si viteza in rularea jocurilor, a aplicatiilor creative sau a celor necesare pentru munca.

Surface Pro 9 – caracteristici tehnice

Surface Pro 9 are un procesor Intel ® Core™ i5 sau i7 din a 12-a generatie, optiuni cu stocare pe platforma Intel ® Evo™ de 256 GB sau chiar mai mult. Durata de viata a bateriei este de pana la 15.5 ore, ai conectivitate Wi-Fi 6E, doua porturi Thunderbolt™ 4.

Pentru a te bucura de flexibilitate deplina, poti opta pentru Surface Pro 9 cu 5G cu procesor Microsoft SQ ® 3 cu unitate de procesare neuronala, conectivitate 5G si Wi-Fi 6E 6, doua porturi USB- C®. Durata de viata a bateriei este de pana la 19 ore si te poti bucura de jocuri in cloud si efecte imbunatatite ale camerei dotate cu AI.

Microsoft Surface Laptop 5

Surface Laptop 5 este un laptop elegant si frumos cu ecran tactil si o baterie de lunga durata. Datorita procesorului Intel ® Core™ din a 12-a generatie construit pe platforma Intel ® Evo™ te vei bucura de viteza multitasking. Practic, Surface Laptop 5 iti asigura tot ce este necesar pentru a lucra sau a te juca intreaga zi. In plus, este disponibil atat in versiunea de 13.5”, cat si in cea de 15”. Este un laptop cu o tastatura remarcabila care ofera un confort sporit cu care vei deveni productiv si eficient, indiferent de ceea ce faci.

Surface Laptop 5 de 13.5”

Acest model vine cu un procesor Intel Core i5 12th Gen Evo asociat cu 8 GB de RAM si 256 GB SSD. Este disponibil in varianta cu sistem de operare Windows 11 Home, dar si cu sistemul de operare Windows 11 Pro care este putin mai scumpa.  

Surface Laptop 5 de 15”

Vine cu un procesor Intel Core i7 12th Gen Evo cu 8 GB RAM și 256 GB SSD. Este disponibil si in varianta de top care are un procesor Intel Core i7 12th Gen Evo cu 16 GB RAM și 512 GB SSD si care, desigur, costa mai mult. 

Încărcați mai multe articole similare
Load More By Elena Prachi
Load More In Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificati De asemenea

Cu ce dispozitive se poate amenaja o casa inteligenta

Dispozitivele inteligente sunt o parte importanta a oricarei locuinte moderne. Aceste disp…