Home Articole Telefonul Tesla Pi – noua inventie a lui Elon Musk care va avea acoperire pe Marte

Telefonul Tesla Pi – noua inventie a lui Elon Musk care va avea acoperire pe Marte

5 minute de citit
0
0
1,909

Tesla, producator de vehicule electrice de succes, vine cu un nou proiect si promite ca va oferi curand lumii un smartphone care va revolutiona domeniul. Este vorba despre noul Pi Phone a carui lansare este asteptata cu interes la inceputul anului 2024 sau chiar mai devreme. Se stie doar ca va fi alimentat cu energie solara, ca va fi integrat su satelitii Starlink si ca va avea acoperire chiar si pe Marte.

Desi planeaza numeroase zvonuri asupra acestei inventii revolutionare, Elon Musk continua sa pastreze secretul. El nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ceea ce se spune si, urmand practica sa obisnuita, pastreaza secretul asupra acestui dispozitiv nou. 

Caracteristicile noului telefon Tesla Pi

Nu este deloc surprinzator faptul ca noul telefon produs de Tesla va fi integrat cu masinile electrice ale companiei si va avea functii utile precum controlul temperaturii. De asemenea, telefonul pi va putea accesa satelitii Starlink, facilitand utilizatorilor navigarea pe internet independent de retelele de telecomunicatii terestre.

Starlink ofera internet de banda larga de mare viteza pe mai multe piete, special create pentru afacerile lui Musk. Folosind sateliti cu orbita joasa, aceasta cale permite apelurile video, jocurile online si streaming. De asemenea, se estimeaza ca noul telefon al lui Tesla va fi compatibil cu Neuralink, tehnologia care permite utilizatorilor sa controleze dispozitivele cu gandurile prin intermediul unor cipuri care le vor fi implantate in creier.

Dar sa le luam pe rand!

Telefonul va asigura conexiunea chiar si de pe Marte

Sunt multe speculatii si zvonuri care sugereaza ca noul telefon Pi creat de Tesla va functiona de pe Marte, folosind conectivitatea Starlink si energia solara. La o conferinta din 2016, Elon Musk a spus ca in maximum 100 de ani va crea o civilizatie de un milion de oameni pe Marte. Se pare ca acum ei vor avea si un telefon cu care sa comunice cu cei de pe Pamant.

Prin urmare, noul telefon va fi ideal pentru zonele in care conectivitatea a fost nesigura sau indisponibila pana in prezent si va revolutiona complet domeniul.

Va fi perfect integrat cu masinile electrice

Se spune ca noul telefon Pi va fi perfect integrat cu masinile electrice Tesla si ca va oferi mai multe functii si posibilitatea de a controla diverse setari doar prin atingerea unui buton. Telefonul va permite utilizatorilor masinilor electrice sa blocheze sau sa deblocheze controlul temperaturii, utilizarea canalelor media si diverse alte functii.

Suport Neuralink

Noul telefon realizat de Tesla ar putea suporta tehnologia Neuralink care permite utilizatorilor sa controleze dispozitivele cu gandurile lor. Elon Musk este din 2016 cofondator la Neuralin Corporation, companie care lucreaza la dezvoltarea cipurilor care se pot implanta in creierul uman pentru a transforma gandurile in actiuni realizate de masini.

Tehnologia va permite persoanelor care nu isi pot folosi membrele sa utilizeze smartphone-urile extrem de usor si de repede. Astfel, se doreste ajutarea oamenilor care sufera de paralizie si extinderea abilitatilor, dar si eficientizarea comunicarii. Este de asteptat ca aceasta tehnologie sa se regaseasca si in telefonul Tesla Pi.

Încărcați mai multe articole similare
Load More By Elena Prachi
Load More In Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificati De asemenea

Cu ce dispozitive se poate amenaja o casa inteligenta

Dispozitivele inteligente sunt o parte importanta a oricarei locuinte moderne. Aceste disp…